Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        David Stuart

Ο στόχος που έχεις επιλέξει είναι να το να παίζεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλεια. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το κάνεις αυτό.

Γνωρίζοντας τα ναρκωτικά, το πώς αυτά δουλεύουν και πώς να τα χρησιμοποιείς με όσο το δυνατόν πιο ασφαλή τρόπο, είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις.

Οι πιο συχνά εμπειρικές «ζημιές» αφορούν στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το να ενημερωθείς σχετικά με την PrEP, τη PEP, τη χρήση προφυλακτικού, καθώς και να κάνεις συχνά εξετάσεις, είναι ένας τρόπος να ελαχιστοποιηθούν οι ζημιές αυτές.

Ψυχώσεις προκαλούμενες από χρήση ναρκωτικών συμβαίνουν όταν χρησιμοποιούμε μεφεδρόνη ή /και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς σε αυτές από κάποιους άλλους και μπορεί να είναι πιο συχνό φαινόμενο όταν δεν κοιμόμαστε σωστά ή κάνουμε ενέσιμη χρήση. Τις περισσότερες φορές, τέτοιες ψυχώσεις εκδηλώνονται με τη μορφή μανίας καταδίωξης, με θεωρίες συνωμοσίας που απειλούν την ασφάλεια μας, ή μ’ ένα αίσθημα παράνοιας.

Όλα αυτά, συχνά συνδέονται με την τεχνολογία ή με λατρείες ή με άτομα που επιθυμούν να μας βλάψουν. Μερικές φορές η κατάσταση είναι λιγότερο σοβαρή, αλλά εξίσου τρομακτική, πχ. σκεφτόμαστε ανθρώπους ν’ ακούνε έξω από την πόρτα μας ή να ψιθυρίζουν για μας. Αν αισθάνεσαι πως απειλείσαι απ’ αυτά τα πράγματα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να καλέσεις την αστυνομία ή να επισκεφθείς ένα νοσοκομείο. Δεν είναι έγκλημα να υπάρχουν ναρκωτικά στο αίμα σου - μόνο στην κατοχή σου- οπότε δεν μπορεί να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με τις προαναφερόμενες υπηρεσίες, όχι αν δεν κουβαλάς πάνω σου ναρκωτικές ουσίες. Άλλωστε, είναι το ασφαλέστερο μέρος με ανθρώπους που μπορείς να βρεθείς, άσχετα από το να πρόκειται για ψύχωση ή για κατάσταση πραγματικού κινδύνου.

Το GHB και GBL είναι πολύ επικίνδυνα αν ανακατευτούν με Κεταμίνη, αλκοόλ ή βενζοδιαζεπίνες (όπως το Valium). Η υπερδοσολογία είναι πολύ πιθανή και μπορεί να αποβεί μοιραία. Το να μετράς σωστά τις δόσεις και να τις λαμβάνεις με τα κατάλληλα διαλείμματα, είναι ζωτικής σημασίας. Οι ουσίες μπορεί επίσης, να αποδειχτούν σωματικά εθιστικές, με ανεξέλεγκτα -ακόμη και επικίνδυνα- συμπτώματα στέρησης.

Πρέπει να είσαι ενημερωμένος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CHEMSEX

  • Να ελέγχεσαι συχνά για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένων του HIV και της Ηπατίτιδας C.
  • Μην αφήνεις κανέναν άλλον να σου κάνει ένεση.
  • Παίξε με κάποιον που εμπιστεύεσαι, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς η κρίση σου μπορεί να επηρεαστεί δραματικά από τα ναρκωτικά.
  • Θέσε ένα σύνολο ορίων ενώ είσαι νηφάλιος, σχετικά με το τι είσαι ή όχι, έτοιμος να κάνεις, τόσο σεξουαλικά όσο και ως προς τη χρήση των ναρκωτικών, στα οποία μπορείς ν’ ανατρέξεις αργότερα όταν θα βρίσκεσαι στην μέγιστη επήρεια. Δεν είναι εγγυημένο ότι θα συμμορφωθείς εσύ ή ο σύντροφός σου μ’ αυτά τα όρια, αλλά μπορεί να βοηθήσουν.
  • Μην παίζεις για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η παράνοια και οι παραισθήσεις είναι συχνό φαινόμενο κατά την δεύτερη μέρα που μένεις ξύπνιος.
  • Μην μοιράζεσαι βελόνες ή άλλον ενέσιμο εξοπλισμό. Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τεχνικές του πώς να κάνεις την ένεση με ασφάλεια, συμβουλεύσου έναν ειδικό, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μολύνσεων αν δεν γίνει σωστά. Αν είσαι αρνητικός στον HIV αλλά ανησυχείς πως μπορεί να έχεις μολυνθεί κατά την διάρκεια της τελευταίας σου σεξουαλικής συνεύρεσης, ενημερώσου σχετικά με την PEP, μια αγωγή που μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις προστατευμένος αν την πάρεις μέσα στις πρώτες 72 ώρες από την στιγμή της πιθανής μόλυνσης.
  • Αν ψάχνεις να περάσεις τις νύχτες/τα σαββατοκύριακα/τον ελεύθερο χρόνο σου, με έναν διαφορετικό τρόπο, κάνε μια έρευνα σχετικά με τον αθλητισμό, κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτές που στοχεύουν τους ομοφυλόφιλους άντρες.
  • Μην παίζεις πολύ συχνά αν θες ν’ αποφύγεις την κατάθλιψη, την απώλεια βάρους και την ψυχολογική εξάρτηση. Προσπάθησε να συμπεριλάβεις στην σεξουαλική σου ζωή και λίγο νηφάλιο σεξ, βγες μερικά ραντεβού αλλά κάνε και πράγματα που προσφέρουν αναψυχή και οικειότητα και δεν σχετίζονται με το σεξ.

Οι ακόλουθες καρτέλες περιέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη mephedrone (Meph, MKat), την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (Tina, Ice, Meth) και την GHB και GBL (G, Gina), συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης αυτών των φαρμάκων με μεγαλύτερη ασφάλεια, και τρόπους για ασφαλέστερη έγχυση, χορήγηση / δοσολογία GHB / GBL και πολλά άλλα.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας και τη νευροχημεία μας να ανακάμψει, διασφαλίζοντας ότι δεν χάνουμε το ενδιαφέρον για τις μη σεξουαλικές κοινωνικές δραστηριότητες και βεβαιώνουμε ότι έχουμε τον έλεγχο των ναρκωτικών και όχι το αντίστροφο. Το ακόλουθο βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί.


Ένας άλλος τρόπος για να είσαι πιο ασφαλής, είναι να έχεις θέσει ένα σαφές σύνολο των ορίων πριν φτάσεις στην απόλυτη επήρεια, μια λίστα με πράγματα που θα κάνεις όταν θα βρίσκεσαι υπό την επήρεια των ουσιών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών, πόσο καιρό θα μείνεις ξύπνιος παίζοντας, τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις σεξουαλικά (και τι δεν είσαι), τα πράγματα που θα επικοινωνήσεις μέσω διαδικτύου, ανθρώπους με τους οποίους θα παίξεις και άλλους που θα αποκλείσεις. Είναι δύσκολο να συμμορφωθεί κανείς με αυτό, όταν βρίσκεται στο «έλεος» της επίδρασης των ναρκωτικών αλλά το να έχει μια προσχεδιασμένη λίστα ενώ είναι νηφάλιος, μπορεί ν’ αυξήσει τις πιθανότητες να γίνουν οι επιλογές του ασφαλέστερες ενώ βρίσκεται στην απόλυτη επήρεια. Εδώ είναι μερικά από τα βίντεο που μπορεί να βοηθήσουν με αυτό.