top of page
original (31).png

OK.

Tavoitteen saavuttaminen vaikuttaa olevan sinulle tärkeää.

Tarkastellaan, mitä muuta voimme tehdä tavoitteen eteen.

Triggereiden, eli laukaisevien tekijöiden tunnistaminen

Himojen hallinta eri tavoin

Triggerit ovat asioita, jotka laukaisevat mielihalun huumeisiin. Näitä voivat olla mm. tietyt tilanteet, olosuhteet, tapahtumat, tunteet, paikat ym. asiat, jotka mahdollisesti saavat meidät ajattelemaan huumeita, joskus jopa pakonomaisesti. Jos opit kuinka tunnistaa tai jopa ennakoimaan triggereitä, olet valmistautunut niihin hyvin. Valmistautuminen on aina parempi kuin yllättävä mielihalu.

Mielihalut voivat olla hyvin kuluttavia, ja joskus meistä voi tuntua, että ne ryöstävät valinnanvapautemme. Mutta mikäli opimme ennakoimaan, tunnistamaan ja hallitsemaan triggereitä paremmin sekä opimme uusia tekniikoita himojen hallintaan, meillä on paremmat mahdollisuudet onnistua ilman retkahduksia. 

HETKENI, JOLLOIN OLEN KAIKISTA HAAVOITTUMAISILLANI; VALITSE KAIKKI, JOTKA SOPIVAT SINUUN
YLEISIMMÄT TRIGGERIT; VALITSE KAIKKI, JOTKA SOPIVAT SINUUN
Toisille chemsex ei liity mitenkään alkoholiin; toisille chemsexiä on vain parin drinkin jälkeen. Valitse sopivin vaihtoehto:
Toisille esim. kokaiinin tai ekstaasin (MDMA) sosiaalinen käyttö voi johtaa seksi-applikaatioiden käyttöön ja haluun harrastaa chemsexiä. Kuinka hyvin kykenet vastustamaan halua tällaisessa tilanteessa?
MITÄ VOISIT TEHDÄ ERI TAVALLA SEURAAVAN KERRAN KUN HUOMAAT TRIGGERIN TAI MIELIHALUN?

Toivottavasti tästä prosessista oli apua sinulle. Toivon sinulle parasta tavoitteesi saavuttamisessa. Tule takaisin, yritä.

original (32).png
bottom of page